fbpx
Kaarapesulle pesuklubi kiinteällä kuukausihinnalla

Kaarapesulle 5-vuotissyntymäpäivien kunniaksi uudistamme suosittua pesuklubiamme! Otimme käyttöön rekisterikilventunnistuksen, joten jatkossa klubilaiset eivät enää tarvitse tuulilasiin kiinnitettävää RFID-tunnistetta. Rekisterikilventunnistuksen myötä saamme klubin avattua entistä nopeammin, kun jatkossa ei tarvitse enää odottaa tunnisteen saapumista postilla.

Uudistuksen myötä laskimme myös pysyvästi klubin avausmaksua 39,90 eurosta 19,90 euroon. Kampanjana tarjouksena lokakuun loppuun asti avausmaksu vain 1€!

Pesuklubin jäsenenä peset autosi aina kun sinulle parhaiten sopii! Ei enää huolta siitä, että peset autosi juuri ennen kuin kelit muuttuvat likaisemmiksi. Aja aina puhtaalla autolla edulliseen 39,90€ kuukausihintaan. Palvelun jäsenillä on käytössä kaikki pesuohjelmat. Säästät jo selvää rahaa käymällä kaksi kertaa kiiltovahapesulla kuukauden aikana!

Miksi autoa kannattaa pestä usein? Säännöllisellä pesemisellä voidaan vähentää epäpuhtauksien, kuten maantiepölyn, suolan ja hiekan vaikutusta maalipintaan. Lisäksi pesu suojaa auton maalipintaa UV-valolta, ilmansaasteilta sekä rikiltä.

Puhdas auto antaa myös paremman kuvan kuljettajastaan!

Liity jo tänään osoitteessa: www.kaarapesulle.fi/pesuklubi

Related Posts

Leave a Reply