fbpx

Aina puhdas auto kiinteään kuukausihintaan

Täysin uutta Tuulosessa! Teemme autosi pesemisestä sinulle mahdollisimman vaivatonta edullisella kuukausihinnalla. Älä enää käytä aikaasi hyvällä pesusäällä jonossa seisomiseen, vaan pese autosi silloin kuin sinulle parhaiten sopii!

Yhtä useampi asiakkaamme on jo löytänyt Pesuklubin tarjoaman helppouden. Kuukausiveloitteinen autopesu yleistyy jatkuvasti ja palvelee erityisesti heitä, jotka haluavat pitää autonsa mahdollisimman hyvässä ja edustavassa kunnossa vuoden ympäri.

Liity nyt pesuklubiin ja nauti aina puhtaasta autosta!
Kaarapesulle pesuklubi, pese autosi aina kun haluat kiinteään kuukausihintaan

Pesuklubi

Autopesula käytössäsi aina kun haluat!
39,90€/ KK
  • Avausmaksu 39,90€
  • Ei määräaikaisuutta
  • Kotitalouden toinen auto 29,90€/kk
  • Suunnattu kuluttaja-asiakkaille
  • Paperilasku (Muutettavissa e-laskuksi)
Sopimusehdot

Kuinka palvelu toimii?

Tilattuasi palvelun ja maksettuasi avausmaksun lähetämme sinulle auton tuulilasiin liimattavan RFID-tunnisteen antamaasi osoitteeseen. Saatuasi tunnisteen liimaa se autosi tuulilasin vasempaan ylä- tai alareunaan. Tämän jälkeen voit ajaa pesulle, ja autopesulan edessä sijaitseva maksupääte tunnistaa autosi automaattisesti. Valitse haluamasi pesuohjelma ja aja sisään!

Kuinka paljon palvelu maksaa?

Palvelun avaus maksaa 39,90€ ja kuukausimaksu on 39,90€/kk.  Lähetämme tulevan kuukauden laskun aina kuukauden alussa.

Sitoudunko pitkään määräaikaisuuteen?

Et sitoudu! Pesuklubissamme on ainoastaan yhden kuukauden irtisanomisaika. Irtisanoessasi sopimuksesi palvelu katkeaa seuraavan kuukauden lopussa.

Voinko pestä useamman auton samalla tunnisteella?

Et voi, sillä tunniste on autokohtainen. Voit ostaa talouteesi toisen tunnisteen alennettuun 29,90€ kuukausihintaan.

Kuinka toimin autoni vaihtuessa?

Ilmoita uuden autosi rekisterinumero meille sähköpostitse, niin suljemme vanhan tunnisteen ja lähetämme uudelle autollesi aktivoidun tunnisteen tilalle.

Kuinka voin irtisanoa jäsenyyteni?

Voit irtisanoa jäsenyytesi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kaarapesulle.fi tai lähettämällä meille viestiä Internet-sivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

Täytyykö minun maksaa kuukausimaksua, vaikka en pesisi autoani jonain kuukautena?

Sopimuksen ollessa voimassa kuukausimaksua täytyy maksaa vaikka palvelua ei käyttäisi. Jos palvelulle ei ole käyttöä, kannattaa sopimus irtisanoa ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

Voinko laittaa jäsenyyteni tauolle, jos en tarvitse sitä?

Jäsenyyttä ei voi laittaa tauolle, vaan se tulee irtisanoa kokonaan, jos palvelua ei enää tarvita. Uudelleen liityttäessä asiakkaalta veloitetaan 39,90€ liittymismaksu.

Kuinka voin ostaa RFID-tunnisteen talouteni toiselle autolle?

Voit joko mainita toisesta autosta tilauksesi lisätietoja kentässä, tai lisätä toisen auton jälkikäteen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kaarapesulle.fi tai lähettämällä meille viestiä nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.
Tunniste talouden toiselle autolle maksaa ainoastaan 29,90€/kk.

Voinko liittyä pesuklubiin yritysasiakkaana?

Valitettavasti et voi. Pesuklubi on suunnattu vain kuluttaja-asiakkaille. Yritysasiakkaille meillä on oma edullinen pesuhinnasto. Lähetä meille tarjouspyyntö, niin voimme aktivoida etuhinnat sinunkin yrityksesi käyttöön!

Kyllä kiitos,

haluan liittyä pesuklubiin!

Olen lukenut ja hyväksyn sopimusehdot

Kun olet painanut tilauspainiketta, lähetämme sinulle sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä postitse laskun avausmaksun suorittamista varten.